• BEDRIFTSKURS & TEAMBUILDING

    Her er info om våre bedriftskurs/teambuilding-kvelder (for bestilling eller mer info om priser osv, vennligst send oss en epost på adressen nederst):

    "VELKOMMEN TIL UTHUSET!"

    Vårt mest populært kurs!

    Når alle gjestene er kommet tar vi en gjennomgang av kvelden: praktiske detaljer, tips og råd, og informasjon om hva som skal skje.

     

    Vi deler gjestene i flere lag, og hvert glag får vanligvis 3 oppskrifter hver som de skal lage (minimum 12-15 oppskrifter totalt): kjøtt, sjømat, grønnsaker, salater, sauser.

     

    Noen av rettene spiser gjestene mens de jobber, og resten spares opp til en stor buffé senere på kvelden. Etter hovedspisingen er det alltid en god dessert til kaffen.


    Her er noen eksempler på temaer.
    Det blir alltid en del grilling - uansett tema!

    "Grilling: mat fra hele verden" (våre favorittretter, basert på sesongens råvarer)
    * Andre temaer er mat fra Italia, USA eller Mexico.


    Vi sender oppskriftsheftet til verten (via epost) med samtlige oppskrifter fra kvelden. Slik kan oppskriftene videresendes til alle kursdeltakere.

     

    Gjestene lager mye god mat, de lære mye, men samtidig er det sosiale det aller viktigste.

     

    Det blir en kjekk, uformell kveld. En slik kveld pleier å vare i 5-6 timer. Vi begynner som regel mellom kl 17.00-18.00, og avslutter alltid senest kl 23.00.

     

    Vi tilbyr også en mindre kurs-variant som varer i fire timer, der gjestene lager to retter per lag. Disse kursene starter vanligvis kl 18.00 og er ferdig kl 22.00, og temaene er de samme som med de store kursene.

     

    * Norges Beste Burger: Jepp, temaet er burgers, saftige burgers, Norges beste burgers. Vi lager burger av sjømat, av kylling, vegetarburger og selvfølgelig kjøtt. Vi lager hamburgerbrød, spennende sauser og tilbehør. Vi snakker om hvordan kjøtt skal behandles og krydres og hvordan en god burger skal bygges opp. Noe-ved-siden-av-burgeren er også et tema. Det blir tradisjonelle burgers og noen utenom det vanlige.

     

    * TexMex og MexMex: Vi elsker meksikansk mat, og vi har i alle år laget meksikanske retter i Uthuset. Craig åpnet Norges første meksikanske restaurant, Harry Pepper, helt tilbake i 1986. Dette kurset lærer deg å lage "way better" tacos, nachos, chili con carne og andre kjente meksikanske- og TexMex-retter. Gjestene skal lage salsa, guacamole, og i tillegg smakfulle sideretter og tilbehør. Taco-esken fra butikken er snart "a thing of the past".

     

    * Pasta, Pizza og Antipasti: Kurset handler om den gode maten fra Italia, med pizza, pasta og småretter (antipasti, ofte grønnsaks-baserte) i fokus. Fersk pasta lages, selv om vi tar tørket pasta like alvorlig som fersk. Pizza skal vi også lage, og du får tips om hvordan de beste pizzaene komponeres og bakes. Buon Appetito!

     

    * Alle lukter svidd!: I Uthuset er det alltid en grill (eller tre) i gang. Dette kurset hjelper med viktige tips og råd som gjør din grilling langt bedre enn naboens eller kompisenes. Vi snakker om griller, utstyr og tar opp viktige temaer som "gass eller kull?" og "verdens beste grilltips". Vi skal tilberede og grille kjøtt, sjømat og grønnsaker samt sauser og tilbehør. En grillet dessert hører også til dette kurset.

     

  • KONTAKT

    Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hva vi kan tilby av bedriftskurs og teambuilding